Werken Bij2018-05-25T12:34:00+00:00

Almelo, 25 mei 2018


Fikse Houtbriketten B.V.
is op zoek naar een

Productiemedewerker

De baan
Als productiemedewerker werk je in een drie ploegendienst. Je kunt vroeg in de ochtend aanvangen met je werkzaamheden en beschikt daarom over eigen vervoer. Uiteraard ben je enthousiast, flexibel en kun je werken conform de geldende veiligheidsregels. De werkdagen liggen van zondagavond t/m zaterdagochtend. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je werkervaring en niveau. Een ploeg bestaat uit drie of vier medewerkers met een ploegleider.

De tijden wisselen elke week door. De tijden van de ploegen zijn:

1ste ploeg:        6:00 – 14:00 uur
2e ploeg:          14:00 – 22:00 uur
3e ploeg:          22:00 – 6:00 uur

Jij
Relevante werkervaring is een pré. Je bent in het bezit van een heftruck certificaat. Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen en spreek je Nederlands.

Wij
Een leuke afwisselende fulltime functie in een hecht team. Wanneer je al ervaring hebt in een soortgelijke functie is dat een pre, maar het hoeft niet. Graag leiden wij enthousiaste mensen op tot productiemedewerker.

Wat wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder ploegentoeslag (18,33%);
  • CAO van de houtverwerkende industrie is van toepassing;
  • Een gezellige werksfeer in een klein bedrijf (14 medewerkers);
  • Afwisselende baan in drie ploegendienst;
  • Met korting houtbriketten kopen.

Fikse Houtbriketten
Fikse Houtbriketten is de grootste fabrikant van Pini Kay houtbriketten in Europa. We zijn gevestigd op Bedrijvenpark 127 in Almelo. Onze producten worden geëxporteerd door heel Europa. We werken constant aan verbeteringen binnen onze productieafdeling.

Contact
Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar info@fiksehoutbriketten.nl t.a.v. Sietze Dijkstra. Voor vragen kun je tevens contact opnemen met ons op telefoonnummer 0546 648 391.